İŞ İLANI DETAYI

Mudi Turizm firmasında çalışabilecek, İngilizce ya da Arapça dillerinden en az bir tanesini bilen, maillere takip edip cevap verebilecek, rezervasyonları düzenleyebilecek, yurt dışı seyehat engeli olmayan kadın ya da erkek personel alınacaktırİlgilenen adaylar sistem üzerinden başvuru yaptıktan sonra Mustafa KARTAL- 0532 68776 64 ile detaylı görüşme yapabilirler.


İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Yabancı Dil.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SANCAK MAH. TRABZON CAD. NO:162/2 YOMRA TRABZON / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : TRABZON MERKEZ , YOMRA , ORTAHİSAR İrtibat Bilgileri : İsim : MUSTAFA KARTAL Ünvan : İŞVEREN Telefon : 905326877664 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Trabzon
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905326877664

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder