İŞ İLANI DETAYI

Ahşap doğrama, mobilya ve çelik kapı sektöründe hizmet veren Eymir Çelik Kapı firması için büroda satış yapacak, ön muhasebeden anlayan Büro Memuru olarak çalışacak eleman alınacaktır.Müracaat için;1-İnternet sitemizden başvuru yaparak, firma ile iletişime geçip randevu alabilir,2-Kurumumuza bizzat gelerek iş ve meslek danışmanınızdan alacağınız gönderme formu ile görüşmeye gidebilirsiniz.


Bilgisayar Kullanımı, İş Tecrübesi, Takım Çalışmasıön muhasebeden anlayan, satış yapabilecek


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 22- -35 (15.06.2002 - 17.05.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ÇARŞIBAŞI MAH.BEDRETTİN EFENDİ SOKAK YILDIRIM APARTMANI ALTI NO:2 SİVAS MERKEZ SİVAS SİVAS MERKEZ SİVAS / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SİVAS MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : YAVUZ EYMİR Ünvan : Telefon : 905337253723 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sivas
Pozisyon : Ofis - Büro
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905337253723

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder