İŞ İLANI DETAYI

Eksper işi gerçekleştirdiğimiz firmamızda görevlendirilmek üzere;22 - 40 yaş aralığında,En az Önlisans mezunu,Kadın,Ekip çalışmasına yatkın, esnek çalışma saatlerine uygum sağlayabilecek, pozitif , insan ilişkileri güçlü,sabırlı, iş programı ve sigorta şirket sistemlerinde hakimiyet sağlayabilecek, aktif bilgisayar kullanılabilen basit muhasebe programları bilen, telefon trafiğini ve iş planını yönetebilecek Büro Elemanı aranmaktadır.Yemek imkanı vardır.Çalışma gün ve saatleri hafta içi 08:30 - 18:00 haftasonu tatildir.


0507 406 37 70 numaralı telefonumuza whatsapp üzerinden cv iletmeniz rica olunur.İş ilanı için uygun bulunan başvurular tarafımızdan aranacaktır. Detaylar görüşme esnasında iletilecektir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 22- -40 (18.09.2002 - 20.08.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SEMERCİLER MAH. GÖMEÇ SOK. NO:5 ADAPAZARI SAKARYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SAKARYA MERKEZ , ADAPAZARI , ERENLER , ARİFİYE , SERDİVAN İrtibat Bilgileri Ad Soyad : EMİR EKSPERTİZ Ünvan : Telefon : 905074063770 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
İlçe : Adapazarı
Pozisyon : Ofis - Büro
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905074063770

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Ofis - Büro iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Sakarya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sakarya, Edmeg Adapazarı veya Edmeg Sakarya Ofis - Büro gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sakarya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder