İŞ İLANI DETAYI

SAICA Ailesi büyümeye devam ediyor.Oluklu mukavva sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Sakarya fabrikasında görevlendirmek üzere,Üniversitelerin İktisadi ve idari bilimleri bölümlerinden mezun olmuş İyi derecede Microsoft office programlarını kullanabilen Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak,Servis güzergahı : Adapazarı, Erenler, Serdivan, Söğütlü, Ferizli, Karasu servislerimiz mevcuttur08:00-17:30 çalışma saatlerimiz.3OSB Sanayi Caddesi No:17 Söğütlü/SAKARYAemre.celebi@saica.com adresine cv iletebilirler.


Nitelik ve Beceriler Bilgisayar KullanımıMS Office programlarını etkili şekilde kullanabilen,Takım çalışmasına yatkın, iletişimi güçlü, analitik düşünen,Dinamik, gelişime açıkSakarya'da ikamet eden, edebilecek olan,Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 3.ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ SANAYİ CAD. NO:17 SÖĞÜTLÜ/SAKARYA SÖĞÜTLÜ SAKARYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KARASU , FERİZLİ , SÖĞÜTLÜ , ADAPAZARI , ERENLER , ARİFİYE , SERDİVAN İrtibat Bilgileri : İsim : EMRE CEM ÇELEBİ Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRÜ Telefon : E-posta : emre.celebi@saica.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
İlçe : Karasu
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim :
emre.celebi@saica.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Ofis - Büro iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Sakarya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sakarya, Edmeg KARASU veya Edmeg Sakarya Ofis - Büro gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sakarya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder