İŞ İLANI DETAYI

“Hukuk büromuzda iyi derecede bilgisayar kullanmasını bilen, Türkçe’ yi dil kurallarına uygun olarak kullanan, uzun süre çalışmayı hedefleyen, ulaşım, çocuk sorunu olmayan, tercihen büro tecrübesi olan, en az lise mezunu bayan icra takip personeli alınacaktırBaşvuruların bizzat ve fotoğraflı olarak hukuk büromuza Cumartesi günleri saat 10:00-14:00 arasında yapılması gerekmektedirTel: 0464 214 35 15 Adres: Müftü Mahallesi Şehit Polis Kürşat İnan SokGüngör AptNo:1 Kat: 1 Merkez/ RİZE Rize Emniyet Müdürlüğü yanı”


Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeOfisimizde uzun soluklu çalışabilecekDilbilgisi ve yazım kurallarına dikkat edecekDisiplinli çalışacakEn az Lise Mezunu Bayan çalışma arkadaşları aranmaktadır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın 20- -40 (27.04.2004 - 29.03.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MÜFTÜ MAHALLESİ GÜNGÖR APT. NO: 286 KAT:1 RİZE MERKEZ RİZE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : RİZE MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : SEHER KANDİL Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Rize
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Rize SEHER KANDİL İletişim numarası

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder