İŞ İLANI DETAYI

Firmada;-Gelen misafirlerin karşılayacak-Santral birimindeki telefon trafiğini yönetecek , gerekli notları alarak takibini sağlayacak,-Posta, kargo ve kurye işlemlerini yürütecek ve gerekli kayıtları tutacak,-Randevu, toplantı seyahat ve benzer konuların organize edebilecek,-İdari İşler Bölümü tarafından verilecek diğer evrak işlerini ve veri girişlerini yapabilecek personel alınacaktır.Çalışma saatleri : 08.00 - 18.00, pazar tatil.Detaylar firma ile görüşülecektir.


Sekreterlik veya benzer görevde en az bir yıllık iş tecrübesine sahip,Planlama, organizasyon ve koordinasyon yeteneği kuvvetli,Giyimine özen gösteren, diksiyonu düzgün,Sözlü ve yazılı ifade yeteneği gelişmiş,Tercihen B sınıfı ehliyetli


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Manisa
İlçe : Yunusemre
Pozisyon : Ofis - Büro
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Ofis - Büro iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Manisa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Manisa, Edmeg Yunusemre veya Edmeg Manisa Ofis - Büro gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Manisa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder