İŞ İLANI DETAYI

Gı Group bünyesinde çalıştırılmak üzere,Ez az önlisans mezunu,MS Office Word,Excel programlarına hakim,İletişim becerileri yüksek,Tercihen çağrı merkezi tecrübesi olan,Ekip çalışmasına yatkın,Günlük iş temposuna ayak uydurabilecek,Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olanManisa Merkez’de ikamet eden ofis elemanı alınacaktır.Çalışma 09.00-18.00Cumartesi, Pazar tatil.31 Temmuz Çarşamba günü Saat 14:00 de Topçu Asım da firma adresinde görüşme yapılacaktır.


Bilgi güvenliğine dikkat etmek, Yöneticinin ve müşteri taleplerinin kontrollü bir şekilde yerine getirilmesini sağlamak, Doğru zaman yönetimiyle belirlenen plana uygun olarak hareket etmek.Evrak, dosyalama ve arşivleme sürecini yerine getirmek,Gelen aramaları doğru bir şekilde yönlendirmek, İş takibi ve organizasyonunu sağlayabilmek,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Manisa
İlçe : Yunusemre
Pozisyon : Ofis - Büro
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Ofis - Büro iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Manisa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Manisa, Edmeg Yunusemre veya Edmeg Manisa Ofis - Büro gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Manisa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder