İŞ İLANI DETAYI

Takım çeliği ve çelikler için global pazar lideri konumunda Voestalpine High Performance Metals Division Grubu^nun Türkiye deki satış firmasıdır.Danışma personeli ve İnsan Kaynakları & İdari İşler Destek personeli alınacaktır.Danışma Personeli:Gelen evrakı ilgililere iletmek,Gelen telefonları yönlendirmek,Kırtasiye ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlamak,Rezervasyon ve seyahat da dahil olmak üzere organizasyonları planlamak,Kargo süreçlerini takip etmek,İş görüşme organizasyonlarına kdestek vermekİnsan Kaynakları & İdari İşler Destek personeli alınacaktır.Servis, yemek, temizlik gibi idari süreçlerin takibini sağlamak,Şirket araçlarının bakım, onarım, değişim süreçlerine destek vermek,Puantaj sürecini desteklemek,İş görüşmesi organizasyonlarına destek vermek,Diğer danışma ve ik&idari işler süreçlerini desteklemek


Başvuru için:Cv nizi ve Engelli heyet raporunuzu Maille aşağıda belirtilen adrese mail olarak yollayınız.veyaBelirtilen telefon numarasından randevu alarak, Engelli heyet raporunuzla birlikte işletmemize geliniz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Çayırova
Pozisyon : Ofis - Büro
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Ofis - Büro iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg Çayırova veya Edmeg Kocaeli Ofis - Büro gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder