İŞ İLANI DETAYI

İzmir de yurt dışı taşımacılık üzerine faaliyet gösteren firmamıza; İzmir içinde ikamet eden, en az lise mezunu, ofis programlarını ve akıllı telefon uygulamalarını rahatlıkla kullanabilen, ekip çalışmasını seven, iyi derece İngilizce bilen, müşteriler ile bağlantı kurabilecek ve müşteri ilişkilerini yönetip gerekli bilgi ve aşamaları takip edip raporlayabilecek, sözlü ve yazılı iletişim becerisi gelişmiş, B sınıfı ehliyeti olup aktif araba kullanabilen 30 yaşını aşmamış bay-bayan büro memurları aranmaktadır.Adaylar, 0232 425 12 03-05 no lu telefon üzerinden bilgi alabilir ve başvuruda bulunabilirler.



Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın -3016.09.1994 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek -3016.09.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KAHRAMANLAR MAH. 1419 SOK. NO:18/A KONAK İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ALİAĞA , BAYINDIR , BERGAMA , BORNOVA , ÇEŞME , DİKİLİ , FOÇA , KARABURUN , KARŞIYAKA , KEMALPAŞA , KINIK , KİRAZ , MENEMEN , ÖDEMİŞ , SEFERİHİSAR , SELÇUK , TİRE , TORBALI , URLA , BEYDAĞ , BUCA , KONAK , MENDERES , BALÇOVA , ÇİĞLİ , GAZİEMİR , NARLIDERE , GÜZELBAHÇE , BAYRAKLI , KARABAĞLAR , İZMİR/MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Murat Bey Ünvan : İşveren Telefon : 905324168843 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Konak
Pozisyon : Ofis - Büro
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905324168843

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Ofis - Büro iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Konak veya Edmeg İzmir Ofis - Büro gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder