İŞ İLANI DETAYI

Mat Filtrasyon Teknolojileri A.Ş. İdari İşler veya Üretim kadrolarında değerlendirilmek üzere,Türkiye İş Kurumu’na kayıtlı olan ve engelli personel kadrosunda istihdam edilmeye uygun olan,En az lise mezunu,MS Office programlarını kullanabilen,Tercihen İngilizce bilen,İnsan ilişkileri kuvvetli ve takım çalışmasına yatkın,İş takibinde başarılı, kişisel motivasyonu yüksek, gelişime açık,Üçkuyular,Balçova,Narlıdere,Güzelbahçe,Seferihisar,Urla istikametinde ikamet eden çalışma arkadaşları arıyoruz. Başvuruda bulunan adaylarımızın en az %40 engel durumunu belirtir kurul raporuna sahip olması ve ön yazı ile engelini ve engel derecesini belirtmelerini önemle rica ederiz.Başvurularınızı 0544 209 53 18 numaralı Whatsapp hattından iletebilirsiniz.


.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : RÜSTEM MAH. ATEŞ SOK. İZMİR URLA URLA İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SEFERİHİSAR , URLA , BALÇOVA , NARLIDERE , GÜZELBAHÇE İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : 905442095318 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Seferihisar
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905442095318

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder