İŞ İLANI DETAYI

Depo içi tüm malzeme giriş çıkış süreçlerinin eksiksiz olarak gerçekleşmesini sağlamak,Malzeme giriş ve çıkış irsaliyelerini sisteme kaydetmek,Depodaki stokları takip etmek, periyodik olarak ve gerekli görüldüğünde depo stok sayımları yapmak, kayıtlarla fiili stokların tutarlılığını sağlamak,Deponun ve ofisin, raf düzeni, genel düzen ve temizliğini titizlikle sağlamak,Malzeme hazırlık dahil diğer depo hareketlerine aktif olarak katılım sağlamak,Tüm personel malzeme zimmetlerini yapmak ve takip etmek,Saha personeline proje bazında malzeme teslimi yapmak ve teslim edilen malzemenin servis formlarında kontrolünü ve takibini sağlamak.Ürün tedariki ve sahaya malzeme lojistiğini sağlamak.


Depo yönetimi konusunda en az bir yıl tecrübe sahibi,Tercihen Elektrik veya Elektronik malzeme bilgisi olan ve bu alanda daha önceden görev yapmış olan,Sürücü belgesi ve aktif araç kullanımı olan,Bilgisayar kullanımını bilen, Word ve Excel bilgisi olan,Organizasyon ve takip yeteneği güçlü,İletişime ve eğitime açık,Düzenli ve titiz çalışan,Kişisel ve çevre temizliğinde duyarlı,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 20- -30 (17.10.2004 - 18.09.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : EĞİTİM MAH. ADIM SK. KEPTİOĞLU İŞ MERKEZİ NO:11/2 KADIKÖY BEYOĞLU İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İSTANBUL İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Hülya Yurddaş Ünvan : Telefon : 905448242040 E-posta : hulyay@tbh.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Beyoğlu
Pozisyon : Ofis - Büro
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905448242040
hulyay@tbh.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Ofis - Büro iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Beyoğlu veya Edmeg İstanbul Ofis - Büro gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.