İŞ İLANI DETAYI

Konusunda sektörün lider firmalarından olan SAMSON Ölçü ve Otomatik Kontrol Sistemleri San.ve TicA.ŞUnvanlı , yabancı ortaklı uluslararası firmamızın Hadımköy - İstanbul fabrikasında görevlendirilmek üzere satış sonrası hizmetler bölümü için; Ofis Elamanı arayışımız bulunmaktadırUygun adayların özgeçmişlerini yildiz.kir@samsongroup.com adresine mail atmaları gerekmektedir.


Sistem üzerinden gelen tamir ürünlerinin raporlarını hazırlayacakParça stok giriş-çıkış işlemlerini yapacakMüşterileri bilgilendirecek ve müşteri ile ilgili raporların gönderimini sağlayacak6 aylık-senelik tamir bakım prosesleri için raporlamaları oluşturacakÜrünlerin giriş-çıkış takiplerini yapacakMS Ofis programlarını bilen Excel,Word vb


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Arnavutköy
Pozisyon : Ofis - Büro
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Ofis - Büro iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Arnavutköy veya Edmeg İstanbul Ofis - Büro gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.