İŞ İLANI DETAYI

Karayolu taşımacılık sektöründe ileri gelen şirketimizde görev almak üzere; iyi derecede İngilizce bilen, karar verme ve problem çözme vasıflarına sahip, inisiyatif kullanabilen ve sorumluluk alabilen takım arkadaşları arıyoruz.İhracat veya ithalat Operasyon Yöneticisine bağlı olarak görev yapacak,· Yük takibi ve raporlaması gibi tüm operasyon süreçlerinden sorumlu olacak,· Operasyon dosyalarını takip ederek, her türlü evrak ve ERP sistemi ile ilgili çalışmaları yapacak,· Arşivleme işleminden sorumlu olacak,· Müşteri ve tedarikçilerle iletişimde olacaktır.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı· İthalat- İhracat konusunda bilgi sahibi,· İyi derecede konuşma-yazma İngilizce ve tercihen ikinci lisan olarak Almanca bilen,· Microsoft Ofis uygulamalarına hakim,· İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişim yeteneği olan,· Takip yönü gelişmiş, düzenli ve titiz çalışan,· Askerlik hizmetini tamamlamış Erkek adaylar için ,· İstanbul Anadolu Yakasında ikamet eden ,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Sancaktepe
Pozisyon : Ofis - Büro
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Ofis - Büro iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Sancaktepe veya Edmeg İstanbul Ofis - Büro gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.