İŞ İLANI DETAYI

Bankacılık İşlemleriYıllık Mali Raporların AnaliziTaslak Bütçenin HazırlanmasıÜyelik Aidat HareketleriFatura, fiş vbBelgelerin muhasebe kayıtlarına girilmesi.Harcamaların kontrolü.Beyannamelerin hazırlanması.Personel maaşlarının hazırlanması.Kurumca yapılan ödeme süreçlerinin sağlanması.Hukuk süreçlerinin takibi.Hukuki dosyalarının düzenlenmesi ve güncellenmesi.Kurumsal yazıların hazırlanması.Gelen ve giden evrakların akışının düzenlenmesi ve arşivlenmesi.Evrak ve belgelerin imza süreçlerinin tamamlanması.Personel çalışma düzeninin sağlanması.Personel giriş-çıkış takibinin yapılması.Günlük ofis prosedürlerinin sağlanması.Çalışanlara idari destek verilmesi.Genel Kurul, Yönetim Kurulu ve Konsey toplantıları takvime uygun şekilde gerçekleştirilmesinin sağlanması.Muhasebe işlemlerinin tamamlanması.Kent konseylerinin mali işlemleri.


Analitik Düşünebilen,Bilgisayar Kullanabilen,Fiziki ve Bedensel Yeterliliğe sahip,İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi olan,İletişim ve İfade Yeteneği olan,İş Tecrübesine sahip,Proje Tabanlı Çalışabilen,Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilen,Takım Çalışması,İngilizce ve Arapça konuşup yazabilen,Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübeye sahipMevzuattaki gelişmeleri düzenli olarak takip eden,Çözüm odaklı ve gerektiğinde inisiyatif alabilen, ekip çalışmasına yatkın,Sözlü ve yazılı iletişim becerileri gelişmiş,Seyahat engeli olmayan,Tercihen sigara içmeyen,İş disiplinine, görev tanımı ve ekip çalışması şartlarına uyan,Makamca verilecek işleri harfiyen yerine getiren.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Fatih
Pozisyon : Ofis - Büro
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Ofis - Büro iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Fatih veya Edmeg İstanbul Ofis - Büro gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.