İŞ İLANI DETAYI

“Online alışverişten akaryakıt ödemesine, ulaşım kartı yüklemesinden market siparişine farklı hizmetleri bir arada bulunduran Pazarama olarak hızla büyüyen ekibimiz ile müşterilerimizin hayatını tek bir uygulama ile kolaylaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz!


Nitelik ve Beceriler Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş TecrübesiBu ilanımıza yaptığın başvurular uygun olabilecek pozisyonlar için değerlendirilecektir.Türkiye iş kurumuna kayıtlı ve en az %40 ve üzeri engel derecesi bulunan,MS Office programlarına hakim,İletişim becerileri güçlü,Takım çalışmasına yatkın.Haftanın 3 günü ofise gelebilecekKartal veya Levent lokasyonuna yakın ikamet edenKurum içerisinde yetkinliklerine göre farklı pozisyonlarda değerlendirilebilecek, çalışma arkadaşları aramaktayız.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 22- -35 (16.04.2002 - 20.03.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 22- -35 (16.04.2002 - 20.03.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : LEVENT MAH. MELTEM SOK. Şİ BANKASI KULELERİ BLOK NO:10 İÇ KAPI NO:4 BEŞİKTAŞ İSTANBUL BEŞİKTAŞ İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BEŞİKTAŞ , KARTAL İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Topkapı Danışmanlık Telefon : E-posta : insankaynaklari@pazarama.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Beşiktaş
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim :
insankaynaklari@pazarama.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.