İŞ İLANI DETAYI

VERİ İŞLERİ ELEMANI : 1Amaca uygun Bilgi Yönetim Sistemine veri girişlerinin yapılması2Veri girişi tamamlanan kaynaklar ile verilerin karşılaştırmasının yapılması, 3Veri giriş işleminde ilgili olan diğer departmanlarla koordinasyonun sağlanması, 4Veri tutarsızlıklarının ve boşluklarının zamanında tanımlanması ve rapor edilmesi, 5Verilerin gözden geçirilerek, düzeltilerek veya yeniden girilerek girilen verilerin doğrulanması, 6Yönetici tarafından verilen diğer görevlerin üstlenilmesi,


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği- Microsoft Office uygulamalarında yetkinliğe sahip olmak. - Konusunda tecrübe sahibi ya da yetiştirilmek üzere, - İnsan ilişkileri güçlü, pozitif, ekip çalışmasına uyumlu, - Sağduyulu, detaycı, sabırlı ve yeni şeyler öğrenmeye istekli, - Esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek ekip arkadaşı aramaktayız


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 18- -35 (14.06.2006 - 17.05.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 18- -35 (14.06.2006 - 17.05.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : NASUH AKAR MAH.1405. SK.NO:6 ÇANKAYA ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ANKARA İrtibat Bilgileri : İsim : dpikemelbasaran@gmail.com Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Pozisyon : Ofis - Büro
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Ankara DENTAPROS AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim numarası

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder