İŞ İLANI DETAYI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMISektörde 40.Yılını tamamlayan Türkiye'nin gelişmiş ve gelişmekte olan bir çok noktasına partnerlik eden kurumsal şirketimiz, Toptan - perakende elektrik malzemeleri sektöründe hizmet vermektedir.Genel satış - ofis hizmetleri altında,1 - Satış destek telefon ve diğer iletişim kanalları akış takip - iç ofis işlemleri, 2 - Tekliflendirme, sipariş, fatura ve irsaliye işlemleri, perakende müşteri ilişkileri ,3 - Kurumsal müşteri ilişkileri, Saha satış , ilgili tüm satış departmanlarımıza ekip arkadaşları alınacaktırUygun adaylar için eğitim opsiyonumuz bulunmaktadırİş takibi kuvvetli ve sorumluluk alabilen, iş etik değerlerine hakim, sürdürülebilir başarı ve kariyer hedefleyen, gelişime ve eğitime açık,Müracaat için idariisler@dundarelektrik.com.tr adresine cv gönderilmesi gerekmektedir.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıMüracaat için idariisler@dundarelektrik.com.tr adresine cv gönderilmesi gerekmektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın 19- -35 (4.05.2005 - 5.04.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 19- -35 (4.05.2005 - 5.04.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : OSTİM SANAYİ SİT. 100. YIL BUL. NO:26 YENİMAHALLE ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ALTINDAĞ , ÇANKAYA , YENİMAHALLE , KEÇİÖREN , MAMAK , SİNCAN , ANKARA/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : idari işler Ünvan : Telefon : E-posta : idariisler@dundarelektrik.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Altındağ
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim :
idariisler@dundarelektrik.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Ofis - Büro iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg ALTINDAĞ veya Edmeg Ankara Ofis - Büro gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder