İŞ İLANI DETAYI

Ham veya birleşmemiş verileri işleyerek işverenin ve yetkili birimlerin istekleri doğrultusunda;Rapor, Liste ve Grafik halinde sunumlara dönüştürerek en etkin veriyi istenilen zamanda sunabilmek.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeAksaray Unlu Mamülleri UNTAD Bünyesinde istihdam edilmek üzere İyi derecede Excell bilgisine sahip çalışma arkadaşı aramaktayız.Basit ve orta ölçekli formüllerin etkin kullanımını yapabilmek.Birinci dereceden basit macro yazabilmek.MS Officenin Excell dışındaki programlarını da etkin kullanabilmek.Yazılı ve sözlü etkin iletişim becerisine sahip olmak.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Cinsiyet Yaş Erkek 25- -50 (22.04.1999 - 29.03.1974 tarihleri arasında doğan kişiler) Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi Lise ve Dengi Okul Farketmez Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KARASU MEVKİİ E 90 KARAYOLU ÜZERİ / AKSARAY MERKEZ AKSARAY / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AKSARAY MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Yunus GÜNDOĞDU Ünvan : İnsan Kaynakları Uzmanı Telefon : 903822150050 E-posta : yunus.gundogdu@untad.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Aksaray
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903822150050
yunus.gundogdu@untad.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Aksaray İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Aksaray Geneli İş İlanları