İŞ İLANI DETAYI

Depodaki ürünlerinin kontrollü şartlar altında bulunmasını, depoya giriş-çıkış işlemlerinin düzenli şekilde yapılmasını sağlamak ve stokların sürekli kontrolünü yapmakÇalışma saatlerimiz hafta içi; 08:00-17:00, cumartesi 08:00-16:00 dır.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübe1 Üretim sahasındaki eksikleri ve ihtiyaçları belirleyip Satınalma Yöneticisi ile koordineli çalışmak.2 Satın alımı gerçekleşen siparişlerin teslim tarihlerine göre stok kontrollerinin yapılması.3 Satın alımı yapılan hammadde ve genel yardımcı malzemelerin teslim alım kontrolünün yapılması.4 İrsaliye girişlerinin yapılması.5 Girdi sırasında ret edilen malzemeleri Satınalma Yöneticisi ile yönetmek. 6 Aylık hammadde ve malzeme stoklarının rapor edilmesi.7 Personellere ait zimmet evraklarının oluşturulması ve dosyalanması.8 Çalışmalarında, görevi ile ilgili kişisel koruyucu donanımlarını kullanmak.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : DENİZLİ MAHALLESİ GAZİ MUSTAFA KEMAL CADDESİ NO:186 GEBZE GEBZE KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SULTANBEYLİ , GEBZE , KANDIRA , KARAMÜRSEL , KOCAELİ MERKEZ , KÖRFEZ , DERİNCE , İZMİT , KARTEPE , BAŞİSKELE , DARICA , DİLOVASI , ÇAYIROVA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Pınar Canpolat Ünvan : İK YÖNETİCİSİ Telefon : 902627293373 E-posta : p.canpolat@onatprofil.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli Sosyal Olanaklar : Ulaşım Ücreti Desteği, Yemekhane Desteği, Servis Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : İkramiye. Çocuk Öğrenim Yardımları. 3 ayda 1 Erzak yardımı. Senesini dolduran personellere Özel Sağlık Sigortası.

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Gebze
Pozisyon : Ofis - Büro
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902627293373
p.canpolat@onatprofil.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Ofis - Büro iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg Gebze veya Edmeg Kocaeli Ofis - Büro gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder