İŞ İLANI DETAYI

ÇAĞDAŞ MARKETLER Emek ve merkezde bulunan şubelerinde istihdam edilmek üzere; yarı zamanlı çalışabilecek mal kabul personeli alınacaktırÇalışma saatleri 08.30-13.30 olup 1 gün hafta tatili vardırYemek imkanı vardırİşin tanımı :Depoya giren ve depodan çıkan her malın kontrol edilerek doğru olup olmadığına bakılması.Ürünlerin iade işlemleriyle tüm detayları ile ilgilenilmesi.Stokların düzenli ve doğru bir şekilde takip edilmesi.Şirket prosedürlerine göre ürünlerin takibinin sağlanması ve deponun temiz tutulması.İş sağlığı ve güvenliği standartlarına uygun olarak depo işlerinin sağlanması.İŞKUR sisteminden başvurunuzu yapıp, en yakın ÇAĞDAŞ MARKET şubesinden başvuru formu doldurarak başvurunuzu tamamlayınız.


Fiziki Ve Bedensel YeterlilikBüro HizmetleriUlaşım HizmetleriDeneyimliTercihen emekliEsnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecekTakım çalışmasına yatkınErkek adaylar için askerliğini yapmış


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Eskişehir
Cinsiyet : Bay veya Bayan

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Eskişehir İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder