İŞ İLANI DETAYI

ARÇELİK-BEKO yetkili servisinde; bilgisayar kullanmayı bilen, office programlarına hakim, depodaki yedek parçaların bilgisayar sistemine giriş çıkışlarını işleyecek, teknikerlere yedek parçaları teslim edecek, erkek, en az lise mezunu Depo Sorumlusu aranıyorİş başvurusu için; İŞKUR internet sisteminden başvuru yaptıktan sonra firmadan randevu alarak görüşmeye gidinizE.Ö.


Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım Çalışması.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BARBOROS MAHALLESİ HAMİDİYE SOKAK NO:34ARÇELİK- BEKO YETKİLİ SERVİSİ ÇANAKKALE MERKEZ ÇANAKKALE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ÇANAKKALE İrtibat Bilgileri : İsim : MURAT AKSOY- SEBAHATTİN YILMAZ Ünvan : Yetkili- 0541 284 51 51 Telefon : 905437117812 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Çanakkale
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905437117812

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Çanakkale İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder