İŞ İLANI DETAYI

Bursa Mustafakemalpaşa' da bulunan mermer fabrikamıza deneyimli depo sorumlusu alınacaktır. Mustafakemalpaşa ilçesinden servisimiz vardır. Firmamızda Cumartesi-Pazar çalışma yapılmamaktadır.· Deponun genel işleyiş ve düzenini sağlamak· Depolama ve stok kontrol faaliyetlerinin planlanması ve takip edilmesinden sorumlu olmak,· Stok kontrolünün yönetimi ve takibini sağlamak,· Deponun diğer departmanlarla olan koordinasyonunu sağlamak,· Tedarikçilerimizden gelen malzemelerin sayımı ve kontrolünü sağlamak.“ İŞ VE MESLEK DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, FİRMAYLA İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR. / ŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR.”


Bursa Mustafakemalpaşa da ikamet eden,Sonuç odaklı, organizasyon ve planlama yapabilen,Analitik düşünce yapısına sahip, insan ilişkileri ve iletişim yeteneği güçlü,Dikkatli ve yaptığı işe önem veren,Tercihen daha önce benzer ürün depolarında çalışmış ve işleyiş konusunda bilgisi olan,Uyumlu ve verilen görevleri eksiksiz yerine getirebilecek,İş sağlığı ve güvenliği konularında bilgili, “ İŞ VE MESLEK DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, FİRMAYLA İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR. / ŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR.”


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 20- -35 (12.04.2004 - 18.03.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : DEVECİKONAĞI MAH. DEVECİKONAĞI B.M SK. NO: 183A MUSTAFAKEMALPAŞA/ BURSA MUSTAFAKEMALPAŞA BURSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : MUSTAFAKEMALPAŞA İrtibat Bilgileri : İsim : HÜSEYİN COŞKUN Ünvan : ÜRETİM ŞEFİ Telefon : 905456733022 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
İlçe : Mustafakemalpaşa
Pozisyon : Ofis - Büro
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905456733022

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder