İŞ İLANI DETAYI

Hukuk yönetimi departmanının süreçlerine katkıda bulunmak.Adliyeler ve icra daireleri nezdinde farklı niteliklerde işlemlerin takip edilmesi, Maaş haczi konusunda IK departmanına destek verilmesi,Avukatlarla dava ve bilgilendirilmesi talep edilen dosya raporlarının paylaşılması, UYAP kontrolü sonrasında avukat takvimlerine duruşma günlerinin kaydı ve hatırlatmaların yapılması,89-1, maaş haczi, dava dilekçesi, ödeme emri vbŞirkete gelen tüm süreli evrakın takvime kaydının yapılması,Arabulucularla gün ve saatlerinin organizasyonun yapılması, avukatlara iletilmesi, tutanaklarının arşiviHukuk departmanı bünyesinde yapılacak işlere ve raporlama süreçlerine destek verilmesi.


Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeÜniversitelerin hukuk, iktisadi, işletme ve adalet fakültelerinde lisans mezunu olmak.İnsan ilişkilerinde güçlü iletişim becerilerine sahip olmak.Ekip çalışmasına yatkın olmak ve öğrenmeye istekli olmak.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Şişli
Pozisyon : Ofis - Büro
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Ofis - Büro iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Şişli veya Edmeg İstanbul Ofis - Büro gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.