İŞ İLANI DETAYI

Organize sanayi bölgesinde bulunan ve geri dönüşüm sektöründe faaliyet gösteren firma için , santral - ön büro personeli olarak görev alacak kadın personel alınacaktır.Sisteminden başvuru yapıldıktan sonra ik@dogaplast.com mail adresine özgeçmişler mail atılmalıdırUygun adaylara firma tarafından dönüş sağlanacaktır Detaylar görüşmede belirtilecektir.İŞKUR sisteminden başvurunuzu yapıp, CV nizi belirtilen mail adresine gönderinizUygun adaylarla işyeri iletişime geçecektir.


İş Tecrübesi- Muhasebe bilgisi olan ve logo programı bilen Ekip çalışmasına yatkın Uzun soluklu çalışmayı düşünen Önlisans - lisans mezunu- Kantar ve santral görevlerini yapacak ,Kantara giriş yapan tüm araçların kantar fişlerini programa işleyen,- İşlenilen veriler ile alakalı geriye dönük ve günlük raporlama yapabilen,- Ön muhasebe konusunda tercihen 1 yıl tecrübeli,- Tercihen Logo ve ms office programlarına hakim,-Tercihen e-irsaliye sistemleri konusunda tecrübeli,-İş takibini düzenli yapabilecek çalışma arkadaşı aranmaktadır.büro hizmetleri


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- -35 (8.10.2004 - 3.09.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ORGANİZE SAN. BÖL. 26. CAD. NO:6 ESKİŞEHİR ESKİŞEHİR MERKEZ ESKİŞEHİR ESKİŞEHİR MERKEZ ESKİŞEHİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ODUNPAZARI , TEPEBAŞI İrtibat Bilgileri Ad Soyad : akka çevre aş. Ünvan : GAMZE HANIM Telefon : 902222362333 E-posta : ik@dogaplast.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Eskişehir
Pozisyon : Montaj Elemanı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902222362333
ik@dogaplast.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder