İŞ İLANI DETAYI

- 20 - 35 yaş aralığında kadın- Büro temizliği ve çay servisinde deneyimli - Hafta içi mesai saatleri 08:00 - 18:00 C.tesi günleri ise duruma göre yarım gün veya erken çıkabilme, pazar tatil- Ortalama ayda 1 gün dışarıdan genel temizliği yapıldığından ekstra temizlik yoğunluğu yoktur- Diyarbakır merkez bağcılar civarı veya iş yerine ulaşım sorunu olmayan kişiler tercihimizdir- Başvurular saat 09:00 - 16:00 arası verilen telefon numarası ile randevu verilerek yüz yüze görüşme yapılmaktadır.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme- Büro temizliği ve çay servisinde deneyimli - Büro temizliği yapabilecek ve temizlikte titiz olan


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 20- -35 (2.05.2004 - 25.04.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BAĞCILAR MAH. 1207.SOK. STAR OFFİCE A BLOK KAT:6/18 DİYARBAKIR MERKEZ DİYARBAKIR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BİSMİL , ÇERMİK , ÇINAR , ÇÜNGÜŞ , DİCLE , DİYARBAKIR MERKEZ , ERGANİ , HANİ , HAZRO , KULP , LİCE , SİLVAN , EĞİL , KOCAKÖY , SUR , YENİŞEHİR , KAYAPINAR , BAĞLAR İrtibat Bilgileri : İsim : GÜLTEKİN BEY Ünvan : MUHASEBE MÜDÜRÜ Telefon : 904125024292 E-posta : adzinsaatenerji@gmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Diyarbakır
İlçe : Bismil
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 904125024292
adzinsaatenerji@gmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Montaj Elemanı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Diyarbakır ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Diyarbakır, Edmeg BİSMİL veya Edmeg Diyarbakır Montaj Elemanı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Diyarbakır ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder