İŞ İLANI DETAYI

İziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Takım ÇalışmasıFiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Takım ÇalışmasıTitiz, dikkatli ve ekip çalışmasına uyumlu çalışmak,Sorumluluk bilinci ile hizmet vermek,Uzun süre ayakta çalışmaya uygun olmak,Çalışma alanını düzenli ve temiz tutmak.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Takım ÇalışmasıYiyecek ve içecek sektörlerinde kullanılan kaşık, çatal, tabak gibi malzemelerde kalan atıkları temizlemek.Kullanılan malzemeleri elde veya bulaşık makinesinde yıkamak.Makineye sığmayan malzemeleri özellikle büyük kazanları elde yıkamak.Durulama işlemi yapmak.Kurulama işlemini yapmak.Yıkanma ve durulama işlemi biten malzemelerin kurulayıp kontrolünü yapmak.Çıkmayan lekeleri ve yemek artıklarını özel solüsyonlarla dikkatlice temizlemek.Temizlik işlemi bitmiş malzemeleri duruladıktan sonra özenle dolaplara ve raflara yerleştirmek.Temizlenmiş malzemeleri istenilen miktarda istenilen kişiye temin etmek.Metal kapları parlatıcıyla düzenli şekilde parlatmak.Ocak, fırın, davlumbaz gibi mutfak aletlerinin temizliğini yapmak.Mutfağın genel temizliğini ve hijyenini sağlamak.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar Olmayan En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Kadın 18- -65 (15.05.2006 - 16.04.1959 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BAYRAKTEPE MAHALLESİ FAHRİ TUNA CADDESİ 201. SOKAK NO:4\571 YALOVA MERKEZ YALOVA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : YALOVA MERKEZ , ÇİFTLİKKÖY İrtibat Bilgileri : İsim : HARİKA GÖKTEN Ünvan : Telefon : 905331953877 E-posta : finans.yalova@parkinn.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Servis Desteği En Az Ücret : 17002,2 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Yalova
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905331953877
finans.yalova@parkinn.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Yalova Geneli İş İlanları