İŞ İLANI DETAYI

Kocaeli Körfez'de bulunan Yemekhane Projemizde çalıştırılmak üzere Erkek Bulaşıkçı ihtiyacımız bulunmaktadır.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Takım Çalışmasıabrika projemizde görev almak üzere Bulaşıkçı çalışma arkadaşları arıyoruz.Çalışma şekli ve aranan özellikler:Toplu yemek sektörü tecrübeli25-55 yaş aralığıEn az 1 yıl deneyimliKişisel bakımına özen gösteren,Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayanEkip çalışmasına yatkın ve disiplinli,Karamürsel,Değirmendere,Gölcük,Başiskele,İzmit,Derince,Körfez lokasyonlarında ikamet eden.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Erkek 25- -55 (25.04.1999 - 29.03.1969 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : GÜNEY MAHALLESİ PETROL CADDESİ NO:25 KÖRFEZ KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GÖLCÜK , KARAMÜRSEL , KOCAELİ MERKEZ , KÖRFEZ , DERİNCE , İZMİT , KARTEPE , BAŞİSKELE İrtibat Bilgileri : İsim : MERT YALÇIN Ünvan : İşletme Müdür Yardımcısı Telefon : 905301081698 E-posta : mert.yalcin@yemekhane.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Servis Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Gölcük
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905301081698
mert.yalcin@yemekhane.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Bulaşıkçı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg GÖLCÜK veya Edmeg Kocaeli Bulaşıkçı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Kocaeli İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder