İŞ İLANI DETAYI

BULAŞIKÇI STEWARD Yiyecek İçecek üretiminde ve servisinde kullanılan tüm kazan, tencere, reşo,tava,ekipman,cam eşya, porselen, takım vbMalzemenin ve mutfak genel alanlarının ve çalışma tezgahlarının temizlenmesi, yıkanması görevidir.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama BecerisiKİŞİSEL DURUM normal , özürlü , eski hükümlü NormalEĞİTİM DURUMU , En az ilkokul mezunuCİNSİYET Erkek-KadınYAŞ lütfen yaş aralığı belirtiniz 21 - 45YABANCI DİL, SÜRÜCÜ BELGESİ -ASKERLİK DURUMU Yapıldı,Muaf ADAYIN ÇALIŞTIRILACAĞI İŞYERİ ADRESİ Moda Caddesi Ferit tek sok no:1 Kadıköy/İstanbulADAYIN İŞ GÖRÜŞMESİ YAPACAĞI ADRES Moda Caddesi Ferit tek sokç no:1 Kadıköy/İstanbulİŞYERİ ADRESİNE ULAŞIM İMKANLARI -TERCİH EDİLEN İKAMET İLÇELERİ Ataşehir,Kadıköy,Üsküdar,Ümraniye,Maltepe,Kartal,Pendik,ÇekmeköySancaktepe SOSYAL OLANAKLAR yemek,yolparası/servis,prim,mesai v.b. Sgk + Yemek + Yol ÜCRET DURUMU Görüşmede Belirlenecek.İŞYERİNDE GÖRÜŞÜLECEK KİŞİ Cihan ŞeneserİŞYERİ İLETİŞİM BİLGİLERİ 0216 346 90 72 dahili 17İŞYERİ E-MAİL BİLGİSİ / İŞYERİ WEB BİLGİSİ cseneser@modadenizkulubu.org.tr


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın -5516.05.1969 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek -5516.05.1969 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MODA CAD. FERİT TEK SOK. CAFERAĞA MAH. NO.1/1 KADIKÖY İSTANBUL KADIKÖY İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ADALAR , BAKIRKÖY , BEŞİKTAŞ , BEYKOZ , BEYOĞLU , ÇATALCA , EYÜP , FATİH , GAZİOSMANPAŞA , KADIKÖY , KARTAL , SARIYER , SİLİVRİ , ŞİLE , ŞİŞLİ , ÜSKÜDAR , ZEYTİNBURNU , BÜYÜKÇEKMECE , KAĞITHANE , KÜÇÜKÇEKMECE , PENDİK , ÜMRANİYE , BAYRAMPAŞA , AVCILAR , BAĞCILAR , BAHÇELİEVLER , GÜNGÖREN , MALTEPE , SULTANBEYLİ , TUZLA , ESENLER , ATAŞEHİR , SANCAKTEPE , ÇEKMEKÖY , BAŞAKŞEHİR , ESENYURT , BEYLİKDÜZÜ , ARNAVUTKÖY , SULTANGAZİ , İSTANBUL/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : hakan bey Ünvan : muhasebe Telefon : 902163469072 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Adalar
Pozisyon : Bulaşıkçı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902163469072

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Bulaşıkçı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg ADALAR veya Edmeg İstanbul Bulaşıkçı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.