İŞ İLANI DETAYI

Eyüp Vialand Avm de çalışacakHijyen kuralları ve kalite standartları çerçevesinde, yiyecek içecek hizmetleri üretim alanında endüstriyel bulaşık makineleri ile bulaşık yıkama işlemini gerçekleştirebilecek,Mutfağın genel temizliğinden sorumlu olabilecek,Üretim alanında oluşan atıkları atabilecek ve imhasını yapabilecek,Kendisine verilen çalışma programına uygun hareket edebilecek Erkek bulaşıkçılar alınacaktır.


Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeYeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeEn az İlköğretim mezunu,Tercihen en az 1 yıl bulaşıkçılık deneyimi olan,Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilen,Tercihen hijyen sertifikasına sahip,Hijyen kurallarına uyabilecek, düzenli ve titiz çalışabilen.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Erkek 18- -45 (19.04.2006 - 21.03.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YEŞİLPINAR ŞEHİT METİN KAYA SOK. İSTANBUL EYÜPSULTAN EYÜP İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : EYÜP , GAZİOSMANPAŞA , BAYRAMPAŞA , SULTANGAZİ İrtibat Bilgileri : İsim : MELEKNUR BABUR Ünvan : Telefon : 905345983711 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Bulaşıkçı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905345983711

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.