İŞ İLANI DETAYI

BAŞVURACAK ADAYLARIN İŞKUR İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN TALEBE BAŞVURDUKTAN SONRA İŞVEREN FİRMADAN RANDEVU ALARAK BAŞVURABİLİRLER FABRİKAMIZ BÜNYESİNDE YER ALAN BUHAR KAZANI TESİSİNDE DOĞALGAZLI KAZANLARIN İŞLETİLMESİNİ SAĞLAMAK ÜZERE BUHAR KAZANCISI PERSONELİ İŞE ALINACAKTIR KAZAN DAİRESİ VE THERMOWOOD TESİSİNİN BELİRLENMİŞ STANDARTLAR ÇERÇEVESİNDE UYGUN VE VERİMLİ ÇALIŞMASINI SAĞLAMAK,OLUŞABİLECEK ARIZALARA MÜDAHALE ETMEK, PERİYODİK BAKIMLARI VE KONTROLLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK VEYAGERÇEKLEŞTİRİLMESİNİ SAĞLAMAK.YAKIT BESİ KAYNAKLARINI VE SU TANKLARININ SEVİYELERİNİ KONTROL ETMEKİŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ VE KALİTE SİSTEMLERİ ÇERÇEVESİNE UYGUN ÇALIŞMAK VE GEREKLİ DURUMLARI RAPORLAMAK,


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif AlabilmeAranan NiteliklerKömürlü ve doğalgazlı Kazan Dairesi işletme tecrübesi bulunanKazan kimyasalları ve uygulamaları konusunda en az 3 yıl ve üzeri tecrübeliBuhar Kazanları için onaylı Kazancı Belgesi olan, Sıcak su, buhar tesisatı konularında bilgi ve becerisi olanEsnek çalışma saatlerine yatkın ve vardiyalı çalışabilenDüzce-Gümüşova-Cumayeri ve Hendek bölgelerine yakın.En az lise mezunu 20-50 Yaş aralığında.İrtibat Numarası : 0542 146 99 02 Büşra Hanım


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 20- -50 (13.09.2004 - 16.08.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MERKEZ MAH. KUMBAŞI OSB CAD. STOKEVİ BLOK NO:40 GÜMÜŞOVA DÜZCE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : CUMAYERİ , GÜMÜŞOVA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : BUŞRA HANIM Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI SORUMLUSU Telefon : 905421469902 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Düzce
İlçe : Gümüşova
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905421469902

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Düzce ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Düzce, Edmeg Gümüşova veya Edmeg Düzce Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Düzce ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder