İŞ İLANI DETAYI

- Meslek Liselerinin veya Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden mezun olmak Tercihen Endüstriyel Tesisler, Isıtma-Soğutma, İklimlendirme vb.,- Doğalgaz yanmalı buhar jeneratörü ve su borulu kazan işletme süreçlerinde deneyimli,- Yetkili Doğal Gaz Kalorifer Ateşçi Belgesi sahibi veya Sanayi kuruluşlarının ısı üretim merkezleri için yardımcı işletmeler personeli yetiştirme kurs belgesiDoğalgaz, Katı ve Sıvı Yakıtlar sahibi MMO veya MEB onaylı,- Kazan kimyasalları ve uygulamalarında bilgi sahibi,- Endüstriyel su arıtma ve şartlandırma sistemleri süreçlerinde tecrübeli,- Askerlik hizmetini tamamlamış,- Endüstriyel kompresör sistemleri hakkında bilgi sahibi,- Buhar, basınçlı hava konularında bilgili ve deneyimli,- İnsan ilişkileri iyi, takım çalışmasına uyumlu, gelişime açık ve istekli,- Dinamik, sorumluluk bilinci yüksek,- İnegöl’de ikamet eden veya ikamet edebilecek,- Vardiyalı ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek personel aranmaktadır.Pazar tatildir.Servis vardır İnegöl içi, Alanyurt, Akhisar- TOKİ, Mesudiye


İŞ VE MESLEK DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, FİRMAYLA İŞ GÖRÜŞMESİNE GİDEBİLİRSİNİZ - ŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK İŞ GÖRÜŞMESİNE GİDEBİLİRSİNİZ.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
İlçe : İnegöl
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Bursa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Bursa, Edmeg İnegöl veya Edmeg Bursa Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Bursa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder