İŞ İLANI DETAYI

Eğitim Danışmanı ünvanı ile istihdam edilen çalışma arkadaşlarımızın görev tanımı;- aday öğrenci datalarının aranması,- Aday öğrencilerimizin,Öncelikle bize ulaşma sebeplerinin, taleplerinin doğru şekilde anlaşılması,- Kurumumuz hakkında net bilgiler verilmesi,- Adayın, niteliklerine uygun olan eğitim programlarımız hakkında anlaşılır şekilde bilgilendirilmesi,- Aday için en uygun eğitim programının seçimi,- İlgili eğitim programına dair tüm süreçlerin detaylı şekilde adaya aktarılması,- Doğru bir bilgilendirme süreci akabinde, satışın gerçekleştirilerek kesin kayıt aşamasına geçilmesi,- Adayın kesin kayıt işlemlerinin  tamamlanması,K


- Satış konusunda deneyimli olan- Tercihen eğitim sektöründe daha önce çalışmış,- Diksiyonu düzgün,- Office programlarına hakim,- Sorumluluk sahibi adayların, referans ve güncel fotoğraf içeren detaylı başvurularını iletmesini rica ederiz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
Pozisyon : Danışman
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İzmir Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder