İŞ İLANI DETAYI

Satış hedefleri doğrultusunda mevcut ve potansiyel müşterilerle iletişime geçmekSatış odaklı teknoloji sektörüne yeni bir soluk getiren hizmet satışını sahada gerçekleştirmekSatış ve satış sonrası süreçleri takip etmekYeni müşteri portföyü oluşturma ve mevcut müşterilerin portföyünü tutundurma çalışmalarını yürütmekMüşterinin taleplerini ve ihtiyaçlarını ekip içindeki diğer birimlere aktarımını sağlamakMüşteri karşısında şirketin sesi ve temsilcisi olmakMüşteri memnuniyetini sağlamak


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneğiİkna kabiliyeti yüksek, saha satışı yapabilecek kendini doğru şekilde ifade edebilen çalışma arkadaşları arıyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Sancaktepe
Pozisyon : Satış Pazarlama
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Satış Pazarlama iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Sancaktepe veya Edmeg İstanbul Satış Pazarlama gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.