İŞ İLANI DETAYI

Firmamız bünyesinde çalıştırılmak üzere Boyahane elemanı alımı yapılacaktırS.A.Çalışma Saatleri;08:00-18:00 HAFTA İÇİ, CUMARTESİ 08:00-16:00 İHTİYAÇ HALİNDE FAZLA MESAİ OLARAKBaşvurular;Adayların 02323767408/ 137 no’lu telefondan AYŞE BALKIR'dan randevu almaları veyacv’lerini personel@stal.com adresine göndermeleri rica olunur.Servis GüzergahlarımızÇiğli: Egekent, Evka 5, Harmandalı, MeydanyoluBayraklı: Çaymahalle Karakol Durağı, Sevgiyolu, Nafiz Gürman Muhtarlık, Yeni Girne, Anadolu CaddesiBuca: Evka 1 Taksi Durağı, Çoban Çeşme, Levent, Kamil Tunca Bulvarı, Yeşilova Son Durak, Servis güzergahı dışı personel alımında yol yardımı verilmektedir.


BOYAHANE ÜNİTESİNİ KULLANABİLECEK,MANUEL BOYA YAPABİLEN,BOYANACAK ÜRÜNLERİN ASKIYA ASILMASI TAKİBİNİ YAPABİLECEK,TECRÜBELİ VEYA ÖĞRENMEYE HEVESLİ ADAYLARIN BAŞVURMASI RİCA OLUNUR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 23- -40 (4.06.2001 - 6.05.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : A.O.S.B. 10006 SOK. NO:5 ÇİĞLİ İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BORNOVA , KARŞIYAKA , BUCA , ÇİĞLİ , BAYRAKLI İrtibat Bilgileri : İsim : AYŞE BALKIR Ünvan : İnsan Kaynakları Telefon : 902323767408 E-posta : personel@stal.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : Prim, İkramiye ve Diğer Sosyal Yardımlar

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Bornova
Pozisyon : Boyacı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902323767408
personel@stal.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Boyacı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg BORNOVA veya Edmeg İzmir Boyacı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder