İŞ İLANI DETAYI

Çelik konstrüksiyon üretimi ve montajını gerçekleştiren Emtek Metal A.ŞBünyesinde görevlendirilmek üzere Boya Ustası aramaktayız.Amirinin belirlediği plan, program, prosedür ve talimatlarına uygun olarak çalışmak.Yüzey, boya seçimi ve hazırlığını talimata göre yapmak,Boya Uygulamasını talimata göre yapmak,Boya yapılacak alanlarda İzolasyon ve Koruma önlemlerini almakBoya işlemi bittikten sonra detay ve son kontrol çalışmalarını yapmak,Güvenlik önlemlerine uygun şekilde çalışmak.Kişisel koruyucu ekipmanları maske, gözlük, eldiven gibi talimatına uygun olarak kullanmak.Yüksek yerlerde çalışırken iskele veya merdiven kullanımında talimata uygun çalışmak.Çevre, iş sağlığı güvenliği talimatları ile işinde kullandığı diğer talimat ve prosedürlere aykırı durumlarda amirine haber vermek.


Boya uygulama tekniklerine hakimiyet.Dikkatli ve detaylara önem veren çalışma tarzı.El becerisi ve estetik algısı.Fiziksel dayanıklılık ve iş güvenliği bilinci.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
Pozisyon : Boyacı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İzmir EMTEK METAL MAKİNA SAN. VE TİC. A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder