İŞ İLANI DETAYI

TREYLER alanında faaliyet gösteren firmamız için,> 30 - 55 yaş aralığında,> En az lise mezunu > Erkek>Boya Üretimi Sorumlusu Yöneticisi mesleğinde eleman alınacaktır. > Yemek ve Servis var,> Çalışma saatleri SABAH :08:00 AKŞAM :18:30 HAFTASONU TATİL> Başvuru yüz yüze yapılacaktır.Genel Nitelikler:Meslek Lisesi veya ilgili bölümlerden mezun Tercihen Metal İşleri, Boya Teknolojisi.Toz boya uygulamaları konusunda en az 3 yıl deneyimli.Boya makineleri ve ekipmanları konusunda bilgi sahibi.Kalite kontrol süreçleri hakkında bilgi sahibi ve titiz çalışma alışkanlığına sahip.Ekip çalışmasına yatkın, iletişim becerileri güçlü.İş sağlığı ve güvenliği kurallarına hakim.Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecek.Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.İşin Tanımı:Metal yüzeylere toz boya uygulamalarını gerçekleştirmek.Boya öncesi hazırlık işlemlerini temizlik, maskeleme vbYapmak.Toz boya ekipmanlarının bakımını ve günlük temizliğini yapmak.Boya işlemi sonrası kalite kontrol süreçlerini yürütmek.Stok takibi yapmak ve boya malzemelerinin düzenli siparişini sağlamak.İş güvenliği ve çevre koruma kurallarına uygun çalışmak.Üretim süreçlerine katkıda bulunmak ve diğer departmanlarla işbirliği yapmak.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım ÇalışmasıGenel Nitelikler:Meslek Lisesi veya ilgili bölümlerden mezun Tercihen Metal İşleri, Boya Teknolojisi.Toz boya uygulamaları konusunda en az 3 yıl deneyimli.Boya makineleri ve ekipmanları konusunda bilgi sahibi.Kalite kontrol süreçleri hakkında bilgi sahibi ve titiz çalışma alışkanlığına sahip.Ekip çalışmasına yatkın, iletişim becerileri güçlü.İş sağlığı ve güvenliği kurallarına hakim.Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecek.Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.İşin Tanımı:Metal yüzeylere toz boya uygulamalarını gerçekleştirmek.Boya öncesi hazırlık işlemlerini temizlik, maskeleme vb. yapmak.Toz boya ekipmanlarının bakımını ve günlük temizliğini yapmak.Boya işlemi sonrası kalite kontrol süreçlerini yürütmek.Stok takibi yapmak ve boya malzemelerinin düzenli siparişini sağlamak.İş güvenliği ve çevre koruma kurallarına uygun çalışmak.Üretim süreçlerine katkıda bulunmak ve diğer departmanlarla işbirliği yapmak.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Erkek 30- -55 (31.08.1994 - 27.08.1969 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : FERİZLİ OSB 2. CAD. NO:34/1 FERİZLİ SAKARYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KARASU , SAKARYA MERKEZ , FERİZLİ , SÖĞÜTLÜ , ADAPAZARI , ERENLER , ARİFİYE , SERDİVAN İrtibat Bilgileri Ad Soyad : CEMİL DEMİR Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI Telefon : 905496703484 E-posta : cemil.demir@oztreyler.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Servis Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
İlçe : Ferizli
Pozisyon : Üretim Elemanı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905496703484
cemil.demir@oztreyler.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Üretim Elemanı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Sakarya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sakarya, Edmeg Ferizli veya Edmeg Sakarya Üretim Elemanı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sakarya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder