İŞ İLANI DETAYI

Danışmanlığını yaptığımız İzmir-Gaziemir lokasyonlu kurumsal firmamız için ‘Bordro ve Özlük İşleri Yöneticisi’ arayışımız bulunmaktadır.İş Tanımı: Bilgisayar sistemi yardımıyla fazla mesai, maaş kesintisi, ikramiye vbDurumlar için ödeme miktarlarını belirlemek Fazla mesai, kesinti, ikramiye vbTutarları şirketin sağladığı sistemlerle hesaplamak Aylık olarak sağlık raporlarını dosyalamak Bireysel Emeklilik BES listesi hazırlamak Yıllık, ücretsiz vbFarklı izin türlerini aylık olarak kontrol etmek, Gerektiğinde ödemeler için üst yönetimden onay almak Çalışanlar ve yönetim birimi tarafından maaş bordrosu ile ilgili yöneltilen sorulara cevap vermek Üst yönetim ve finans departmanına sunulmak üzere rapor hazırlamak İş sağlığı ve güvenliği ile ilgili tüm süreçlerin yürütülmesi, Yerel bankalarla tüm iletişimi yönetmek


Genel Nitelikler: Bordrolama alanında en az 6 yıl deneyimi olan, İzmir’de ikamet eden,hemen başvur!Doğa HR Aydınlatma Metni: https:--dogahr.com-kvkkDoğa HR; Türkiye İş Kurumu nun 04.05.2018 tarih 970 numaralı izin belgesi ile faaliyet gösteren özel istihdam bürosudur.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder