İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Bölge MüdürüŞirket: TEMAŞ GIDA SAN TİC A.ŞTEMAŞ GIDA SAN TİC A.Ş olarak, dinamik ve hızla büyüyen ekibimize katılmak üzere, sektörde deneyimli, liderlik yeteneklerine sahip bir Bölge Müdürü arıyoruz.Görevler:- Yerinde üretim ve taşıma mutfaklardaki personellerin sevk ve idaresi- Üretimin kalite standartlarına uygunluğunu denetlemek- Müşteri ilişkilerini yönetmek ve geliştirmek- Proje maliyetlerini kontrol etmek


- Üniversite mezunu- Toplu yemek sektöründe en az 7 yıl deneyim- İyi düzeyde liderlik ve yönetim becerileri- Analitik düşünme yeteneği ve problem çözme becerisi- Müşteri odaklılık ve iletişim becerileri- B sınıfı ehliyet sahibi- Aktif araç kullananEğer siz de ekibimize katılmak istiyorsanız, başvurunuzu bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Tekirdağ
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Tekirdağ TEMAŞ GIDA SAN TİC A.Ş İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden Tekirdağ ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Tekirdağ gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Tekirdağ ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder