İŞ İLANI DETAYI

Zincir Marketlerde ziyatere gelen tüketicilere,özel teklifler sunan mobil ödeme özellikli alışveriş uygulamasını tanıtmak ve müşterilerin sisteme dahil olmalarını sağlamak amacı ile:Müşteriler ile birebir iletişim kurarak markanın ürünleri hakkında bilgi aktarmak ve üye kazanımı sağlamak,Ürünle ilgili tanıtım çalışmalarını yapmak,gibi görev tanımları ile çalışabilecek Ürün Tanıtım Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.


En az lise mezunu,Tercihen promotörlük,ürün tanıtımı tecrübesi bulunan,Erkek adaylar için askerliğini yapmış ya da en az 2 yıl tecilli,Hızlı ve dinamik çalışma ortamına uyum sağlayabilecek ve tanıtım odaklı çalışabilecek,İnsan ilişkileri iyi ve ikna kabiliyeti yüksek,Dış görünümüne önem veren,diksiyonu düzgün,prezantabl,Bodrum da ikamet edenBay - Bayan adayların başvurularını bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Muğla
Pozisyon : Halkla İlişkiler
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Muğla MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder