İŞ İLANI DETAYI

- ISO 13485 kalite yönetim sistemi çalışmalarını yürütmek ve sürekliliğini sağlamak,- Kalite kontrol bölümünün tüm operasyonel ve analitik süreçlerinde yer alabilecek, Kalite Kontrol ölçümlerinin yapılmasını sağlamak,- Kalite göstergelerini oluşturmak raporlamak izlemek, Ölçüm ve kalibrasyon süreçlerini takip etmek,- Rutin proses kontrollerini yapıp kayıt tutmak, Office Programlarını iyi derecede kullanmak,- Stok takibi yapabilecek ve tedarik edilen kalite kontrol planlarına uygunluğunu sağlayabilecek, Tedarik süreçlerini yürütebilecekÇALIŞMA SAATLERİ 08.00-18.00 OLUP, CUMARTESİ VE PAZAR TATİLDİR.


Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübe- Üniversitelerin Biyomedikal, Biyomühendislik Bölümlerinden mezun,- Üretim süreçlerinde tercihen 1 yıl deneyimli veya yetiştirilmek üzere yeni mezun,- ISO 13485 ve CE MDR Tıbbi Cihaz Yönetmeliği konularında bilgi sahibi,- Raporlama ve dökümantasyon yapabilen ,analatik düşünce yapısına sahip sonuç odaklı iletişim becerileri güçlü ve takım çalışmasına yatkın adaylarKADIN, 22-25 YAŞ ARASI.BAŞVURACAK ADAYLARIN 444 89 32 NOLU TELEFON ÜZERİNDEN FİRMA İLE İRTİBATA GEÇMELERİ RİCA OLUNUR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 22- -25 (24.09.2002 - 26.08.1999 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : TURGUT REİS MAH. DEMOKRASİ CAD. NO:219-1 SULTANBEYLİ İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SULTANBEYLİ , SANCAKTEPE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : LEYLA ÖCAL Ünvan : Telefon : 902164448932 E-posta : ik@clinodevice.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar (Diğer) : YEMEK + YOL ÜCRETİ + FAZLA MESAİ İMKÂNI

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Sultanbeyli
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902164448932
ik@clinodevice.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Sultanbeyli veya Edmeg İstanbul Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.