İŞ İLANI DETAYI

MLPCare Genel Merkezimizde belirli süreli değerlendirmek üzere “Biyomedikal Müdür Yardımcısı” aramaktayızGenel NiteliklerÜniversitelerin Biyomedikal Mühendisliği veya Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun,Tıbbi cihazların kalibrasyonu, bakımı, onarımı ve servis hizmetleri konularında yetkin, Tıbbi cihazların bakım/onarım sözleşmelerinde müzakere tecrübesi olan,Tıbbi cihazların IT altyapısı ve HBYS entegrasyonu konularında bilgi sahibi,En az 7 yılı hastane biyomedikal tecrübesi olmak üzere en az 10 yıl sağlık sektörü deneyimi olan,Hedef belirleme, karar alma ve yetkilendirme kabiliyetleri gelişmiş, ekip yönetme konusunda deneyimli,İletişim becerileri gelişmiş,MS Office Programlarını çok iyi derecede kullanabilenErkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,BAŞVURU YAPACAK ADAYLARIN VERİLEN MAİL ADRESİNE CV GÖNDERMELERİ İSTENMEKTEDİR.


Hastanelerimizdeki Biyomedikal süreçlerinin kesintisiz ve yüksek kalitede verilmesini sağlamak,Tıbbi cihazlarımızın bakım, onarım ve arıza süreçlerini yönetmek. Bakım onarım sözleşme süreçlerinde aktif rol almak,Tıbbi cihaz envanter kayıtlarının tam ve düzenli tutulabilmesi için gerekli kontrolleri sağlamak, Biyomedikal envanter/bakım/onarım otomasyon sisteminin yönetimini üstlenmek,Şubelerimizdeki biyomedikal süreçlerinin iyileştirilmesinde ve geliştirilmesinde etkin rol almakBiyomedikal satın alma süreçlerine destek olmak.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : .. EYÜP İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İSTANBUL İrtibat Bilgileri Ad Soyad : CV GÖNDERİLECEK Ünvan : Telefon : 902124800519 E-posta : mlpkariyerim@mlpcare.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902124800519
mlpkariyerim@mlpcare.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!