İŞ İLANI DETAYI

Türkiye'de estetik ve güzellik sektörüne yönelik cihaz tedarikçisi ve markası olan firmamıza Biyomedikal Mühendisi alınacak olup; Cihazların teslimatı,kurulumu,bakım ve onarımı ile ilgilenecektirSorumlu Müdür Belgesine sahip NOT: Çalışma Sattlerimiz 09:00 / 18:00 İlana başvuracakların mutlaka AVRUPA YAKASI' nda ikamet etmesi gerekmektedir.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yabancı Dil, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeNitelik ve Beceriler Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım Çalışması, Yabancı DilÇözüm Odaklı, insiyatif kullanabilecek,Diksiyonu düzgün,Yeni Mezunİkna kabiliyeti yüksek,İyi düzeyde ingilizce bilen,Aktif araç kullanabilen, Seyahat engeli bulunmayan.İşkur sitesinden İLANA BAŞVUR dedikten sonra CV'lerinizi muhasebe@astermed.com.tr adresine gönderebilirsiniz.Değerlendirmeler CV üzerinden yapılacak olup daha sonra olumlu adaylara geri dönüş yapılacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SÜTLÜCE MAH. İMRAHOR CAD. NO: 2 /1 İÇ KAPI NO: 6 BEYOĞLU/ İSTANBUL BEYOĞLU İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İSTANBUL İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta : muhasebe@astermed.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim :
muhasebe@astermed.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!