İŞ İLANI DETAYI

Karaoğlu Cerrahi Aletler firmamızda çalışmak üzere depo sorumlusu Biyomedikal Teknikeri-Mühendisi aramaktayızGörev ve sorumluluklarınız kısaca:CERAHİ ALET DEPOSUNDAN SORUMLU OLMAKSATIŞ BİRİMİNDEN GELEN SİPARİŞ VE NUMUNE İSTEKLERİNE KARŞILIK DEPO ÜRÜN ÇIKARMAKDEPODA OLMAYAN ÜRÜNLERİ ÜRETİM MÜDÜRÜNE BİLDİREREK ÜRETİM İŞ EMRİ HAZIRLAMAKÜRÜNLERİ TEMİZLEYİP PAKETLEMEKBaşvurular e-mail üzerinden gerçekleştirilecektirLütfen CV nizi info@karaoglucerrahi.com.tr adresine BİYOMEDİKAL İŞ BAŞVURUSU başlığı ile yapınızGereken şartları sağlamanız durumunda telefon yoluyla dönüşler sağlanacak ve iş görüşmesi için çağrılacaksınız.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeCERAHİ ALET SEKTÖRÜNDE DENEYİMCERAHİ ALET ÜRÜNLERİNİ TANIMAKORGANİZASYON VE PLANLAMA BECERİSİDİKKATLİ VE DETAY ODAKLI ÇALIŞMA YETENEĞİTAKIM ÇALIŞMASINA YATKINLIK


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Samsun
İlçe : Tekkeköy
Pozisyon : Tekniker
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Tekniker iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Samsun ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Samsun, Edmeg Tekkeköy veya Edmeg Samsun Tekniker gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Samsun ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder