İŞ İLANI DETAYI

İŞ TANIMI VE İSTENEN GENEL NİTELİKLERMedikal estetik sektöründe faaliyet gösteren NORA MEDİKAL ESTETİK SANVE TİC.LTD şirketimize dermatoloji , plastik cerrahi , hastane estetik birimlerinde ve güzellik merkezlerinde kullanılan lazer cihazları , zayıflama cihazları , cilt bakım ve tedavi cihazları vbÜrünlerin tamir, bakım ve kullanım eğitimini verebilecek, şehirler arası seyahat engeli olmayan bay-bayan çalışma arkadaşları aranmaktadır.Aktif araç kullanabilen,Şehirler arası seyahat engeli olmayan, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen, Zaman yönetimi, öncelik belirleme ve sorun çözme becerileri olan, İş takibi ve iş sonuçlandırma konusunda başarılı, sorumluluk sahibi, Temsil ve düzgün konuşma yeteneği olan, Müşteri ve sonuç odaklı hareket edebilen, Bilgisayar kullanımına ve ofis uygulamalarına hâkim,İnsan ilişkileri kuvvetli, Sadece online başvurular değerlendirmeye alınacaktır.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıİŞ TANIMI VE İSTENEN GENEL NİTELİKLERMedikal estetik sektöründe faaliyet gösteren NORA MEDİKAL ESTETİK SAN. VE TİC.LTD şirketimize dermatoloji , plastik cerrahi , hastane estetik birimlerinde ve güzellik merkezlerinde kullanılan lazer cihazları , zayıflama cihazları , cilt bakım ve tedavi cihazları vb. ürünlerin tamir, bakım ve kullanım eğitimini verebilecek, şehirler arası seyahat engeli olmayan bay-bayan çalışma arkadaşları aranmaktadır.Aktif araç kullanabilen,Şehirler arası seyahat engeli olmayan,Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen, Zaman yönetimi, öncelik belirleme ve sorun çözme becerileri olan, İş takibi ve iş sonuçlandırma konusunda başarılı, sorumluluk sahibi, Temsil ve düzgün konuşma yeteneği olan, Müşteri ve sonuç odaklı hareket edebilen, Bilgisayar kullanımına ve ofis uygulamalarına hâkim,İnsan ilişkileri kuvvetli, Sadece online başvurular değerlendirmeye alınacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Cinsiyet Yaş Kadın Erkek Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi Mühendislik Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Lisans Meslek Yüksek Okulu Önlisans Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Önlisans
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ETİLER MÜRSELPAŞA BULVARI İZMİR KONAK KONAK İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BORNOVA , KARŞIYAKA , BUCA , KONAK , MENDERES , BALÇOVA , ÇİĞLİ , GAZİEMİR , NARLIDERE , BAYRAKLI , KARABAĞLAR , İZMİR/MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Hasan Tahsin Fazlıoğlu Ünvan : İdari İşler Müdürü Telefon : 905382434735 E-posta : info@noramedikal.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Konak
Pozisyon : Tekniker
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905382434735
info@noramedikal.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Tekniker iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Konak veya Edmeg İzmir Tekniker gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder