İŞ İLANI DETAYI

Medikal sektörde faaliyet gösteren firmamıza temiz oda içerisinde görevlendirilmek üzere biyolog alınacaktır.Üniversitelerin Biyoloji Bölümü nden mezunTercihen temiz oda tecrübesi olanTercihen Ankara da ikamet edenMS Office bilgisi olan20-40 yaş aralığında, kadınİş ahlakı güçlü-etik değerlere bağlı, dürüstDinamik, motivasyonu yüksek Verilen işleri ve sorumlulukları üstlenebilme: planlı, disiplinli, sorumluluk sahibi ve ekip çalışmasına uyumluAnalitik düşünme becerisi olan, sonuç odaklı, detaylara önem verenİnsan ilişkileri iyi, iletişim gücü kuvvetli, güler yüzlüYapılacak işin gereklilikleri:-Tulum, maske vs ile çalışabilecek-El becerisi yüksek-Kimyasal ve-veya alkole karşı hassasiyeti olmayan-Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek -Verilen görevi zamanında tamamlayan, devamlı hareket durumunda olan, belirlenmiş iş bitirme saatine uyabilen, stres yönetimi kuvvetli HAFTASONU TATİL MAAŞ VE ŞARTLAR UYGUN ADALAR İLE YÜZ YÜZE GÖRÜŞÜLECEKTİR.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeDinamik, motivasyonu yüksek Verilen işleri ve sorumlulukları üstlenebilme: planlı, disiplinli, sorumluluk sahibi ve ekip çalışmasına uyumluAnalitik düşünme becerisi olan, sonuç odaklı, detaylara önem verenİnsan ilişkileri iyi, iletişim gücü kuvvetli, güler yüzlü


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Sincan
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Sincan gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder