İŞ İLANI DETAYI

2009 dan beri istanbul avrupa yakası ve çevre il, ilçelerin klima vrv, split kurulumunu yapmaktayızBir çok Kamu Kurumları İBB Wep Tv, Haliç Kongre Merkezi, Kıyı Emniyet Müdürlüğü vb., Eğitim KurumlarıMektebim Okulları, Bil Koleji vb., Yapı ve Kurumsal firmalar Starbucks Şubeleri, Vodafone Maslak Merkez Bina, Quality Recidense vbVe otellerRadisson Otel, Movenpick Otel, Golden Tulip Otel vbGibi geniş bir yelpazeli projeler yaptık ve yapmaya devam ediyoruzTüm bu başarılarımızın arkasında işini tutkuyla yapan, sorumluluk bilinci yüksek, kaliteli hizmet verme gayesiyle çalışan güçlü bir ekip var.Eğer sende bu büyük aileyle katılmak istiyorsan başvuru formunu tamamla ve bize katıl.ARANAN NİTELİKLERVRV sistemlerin bakır borulama yapabilme,Esnek çalışma saatlerine ve ekip çalışmasına uyumlu olmak,Takım çalışmasına yatkın,Sorumluluk sahibi,Tercihen B ehliyetli olan,18-35 yaş aralığında,Şehir dışı görevlendirmede engeli olmayan TercihenVasıflı veya vasıfsız ekip arkadaşı arıyoruz.


Proje Tabanlı Çalışma, Takım ÇalışmasıVRV sistemlerin bakır borulama yapabilme,Esnek çalışma saatlerine ve ekip çalışmasına uyumlu olmak,Takım çalışmasına yatkın,Sorumluluk sahibi,Tercihen B ehliyetli olan,18-35 yaş aralığında,Şehir dışı görevlendirmede engeli olmayan TercihenVasıflı veya vasıfsız ekip arkadaşı arıyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Eyüpsultan
Pozisyon : Montaj Elemanı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Montaj Elemanı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Eyüpsultan veya Edmeg İstanbul Montaj Elemanı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.