İŞ İLANI DETAYI

GENEL NİTELİKLERTeknik Lise ve/veya Meslek Yüksek Okulu mezunu,Telekomünikasyon sektöründe tecrübeli veya kariyer planı olan,Teknik alanda modem kurulumu , uydu kurulumu , zayıf akım vbİşlerde anlayan daha önce çalışmış veya eli yatkın kişilerin olmasıGelişmiş network ekipmanları router, switch, IPT vbKonularında kendisini geliştirebilecek,Tercihen daha önce İnternet kurulumu yapmışTercihen bina içi kablo çekimi ve sonlandırması konularında deneyimli,Gerekli hallerde ankastreden daire içine kablo çekebilecek,Tercihen telefon santralleri hakkında bilgi ve deneyim sahibi,Teknolojiye meraklı, gelişime açık, öğrenmeyi ve araştırmayı alışkanlık haline getirmiş,Müşteri memnuniyetini temel ilke olarak benimsemiş,Dış görünümüne ve kişisel bakımına özen gösteren,Diksiyonu düzgün,Gerekli malzeme ve cihazları tanıyan,İşine saygı gösteren ve kendi iş planını yapabilecek sorumluluğa sahibi,B sınıfı ehliyeti olan ve aktif olarak araç kullanabilen ekip arkadaşları arıyoruz.Vardiya yoktur sabah 9.30 akşam 18.30 haftada 6 gun çalışıyoruz.Arac verdiğimiz için güzergah önemli değildirİŞ TANIMI:Müşterilerden gelen talepler doğrultusunda müşterilerimizin evlerine giderek internet ve modem kurulumu yada arıza giderimi gerçekleştirecek takım arkadaşları arıyoruz.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade YeteneğiİŞ VE MESLEK DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, FİRMAYLA İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR. ŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 18- -36 (26.07.2006 - 27.06.1988 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BAĞLARBAŞI MH. 1.SEDİR SK. NO:10 D:15 EVKE PLAZA OSMANGAİ/BURSA OSMANGAZİ BURSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ORHANGAZİ , NİLÜFER İrtibat Bilgileri Ad Soyad : ORHAN TÜRK Ünvan : OPERASYON YÖNETİCİSİ Telefon : 900542230860 E-posta : orhan.turk@teknofix.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez Sosyal Olanaklar : Ulaşım Ücreti Desteği, Yemek Ücreti Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : Talep ve Satış Primi

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
İlçe : Orhangazi
Pozisyon : Bilgi İşlem
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 900542230860
orhan.turk@teknofix.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Bilgi İşlem iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Bursa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Bursa, Edmeg ORHANGAZİ veya Edmeg Bursa Bilgi İşlem gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Bursa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder