İŞ İLANI DETAYI

1-Sistem üzerinden günlük muhasebe verilerinin takibini yapmak2-Cari hesap mutabakatlarını yönetmek3-Fatura ve irsaliye süreçlerini yönetmek4-Siparişlere ait,depoya giriş-çıkış hareketlerinin takibi ve müşteriye sevkinin sağlanması5-Alış-satış faturaları,tahsilat ve tediye makbuzlarını sisteme işlemek6-Stok hareketlerinin ve ambar virmanlarının yapılması7-E-fatura,E-arşiv fatura işleyişine hakim olmak


Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeAnalitik düşünebilme,Bilgisayar kullanımı,İletişim ve ifade yeteneği,İş tecrübesi,Sorun çözme ve insiyatif alabilme,Takım çalışması,Yeterli mesleki teknik bilgi ve tecrübe1-Ticaret Lisesi ,MYO veya Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,2-Ekip çalışmasına yatkın3-İletişim kurma yeteneği kuvvetli,öngörü sahibi4-Aylık ve dönemsel olarak ilgili birimlere raporlama yapabilecek5-Masraf ve kar merkezine göre gider kayıtları konusunda bilgi sahibi6-Stok yönetimine hakim7-Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek,mesai sorunu olmayan,8-Planlama,koordinasyon ve organizasyon yeteneği gelişmiş takım arkadaşı aramaktayız.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Balıkesir
İlçe : Susurluk
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Balıkesir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Balıkesir, Edmeg Susurluk veya Edmeg Balıkesir Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Balıkesir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder