İŞ İLANI DETAYI

CNC makinelerini kullanıp, farklı özelliklere sahip malzemelerin delinmesi, taşlanması ve frezelenmesi işlemlerini gerçekleştirirMekanik işlemeyle ilgili olan bu operasyonları bilgisayarlardan gelecek olan komuta göre otomatik yapan CNC makinelerini kullanırlar.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeTercihen ilgili bölümden Endüstri Meslek Lisesi , Meslek Yüksek Okulu mezunu veya Mesleki yeterlilik belgesi sahibi,Tercihen en az 3 yıl deneyimi bulunan, iş organizasyonu ve planlamaya yatkın.CNC Freze mantalitesine hakim,Aktif CNC programlaması yapabilen,Makinelerin mekanik altyapılarına hakim Kaynak makinası, taş motoru, matkap, testere vb.,Teknik resim okuma bilgisine sahip olan,Otomotiv sektörü standartlarına uygun çalışabilecek,Askerlik hizmetini tamamlamış-muaf erkek adaylar için,B sınıfı ehliyet sahibi, aktif araç kullanabilen,KOCAELİ-BAŞİSKELE civarında ikamet eden-edebilecek.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KARADENİZLİLER MAH. BARBAROS CAD. NO:14/2 KULLAR BAŞİSKELE KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GÖLCÜK , İZMİT , KARTEPE , BAŞİSKELE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Melisa Koyun Ünvan : İnsan Kaynakları Telefon : 905397392156 E-posta : ik@rotera.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Başiskele
Pozisyon : Bilgi İşlem
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905397392156
ik@rotera.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Bilgi İşlem iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg Başiskele veya Edmeg Kocaeli Bilgi İşlem gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder