İŞ İLANI DETAYI

CNC Torna Tezgahlarında Verilen Programlara Uygun Takımları Dizip, Takım ve Parça Sıfırlamalarını Yapmak ve Tezgah Üzerindeki Panelden Manuel Olarak Tüm Ayarları Yapmak, Tezgahlarda Teknik Resimlere Uygun Parça Üretmek ve Uygunluğunu Kontrol Etmek, Sorumlu Olduğu Bölümdeki Tüm Tezgahların Günlük Temizlik ve Bakımlarını Yapmak, Yaptığı İşlerle İlgili Kayıtları Tutmak ve Raporlamak.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübeİstenen Genel Yetenek ve Uzmanlıklar: Endüstri Meslek Lisesi, Teknik Lise ve-veya Meslek Yüksek Okulu ilgili bölümlerinden mezun, CNC Torna Tezgahlarında min 1 yıl tecrübeli, Teknik Resim Okumasını ve Yorumlamasını Bilen, İş Parçalarını Bağlamayı ve Takım Sıfırlamayı Bilen, Kumpas, Mikrometre, Kompretör, Mihengir, vb. Ölçüm Aletlerini Kullanabilen, Erkek adaylardan Askerlik Hizmetini Tamamlamış olanlar Gerektiğinde Vardiyalı ve Mesaili Çalışacak, Planlı, programlı ve düzenli çalışan, Takım çalışmasına yatkın, uyumlu ve sonuç odaklı,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Dilovası
Pozisyon : Bilgi İşlem
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Bilgi İşlem iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg Dilovası veya Edmeg Kocaeli Bilgi İşlem gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder